×

USLOVI KORIŠĆENJA I PRODAJE

Posetom ili kupovinom u onlajn prodavnici www.bravogastro.rs  (u daljem tekstu,, internet prodavnica“)prihvatate Opšte uslove prodaje koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. Internet prodavnica zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Opštih uslova.

Prodaja robe putem internet sajta www.bravogastro.rs obavlja se u okviru registrovane delatnosti Bravo Gastro PR Dušan Marković Novi Sad,Marije Bursać 23 adresa za izjavljivanje reklamacije je: office@bravogastro.rs

Prema zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.bravogastro.rs smatra se prodajom na daljinu.

Odustanak od kupovine

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača za svaku kupovinu putem interneta kupac koji se u smislu navedenog zakona smatra potrošačem ima pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe, odnosno odustanak od kupovine. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje. Troškove vraćanja proizvoda snosi kupac. Moguće je vratiti samo proizvode koji su nekorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži.Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen.Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje  i proizvod će  biti vraćen o trošku kupca.

Proizvodi i cene

Putem internet prodavnice kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda sa istaknutom cenom koji se nalaze na Internet stranici www.bravogastro.rs.Cene na Internet stranici iskazane su sa uračunatim porezom na dodatu vrednost (PDV-om). Iskazane cene su u srpskim dinarima (RSD).Proizvode koji nemaju istaknutu cenu nije moguće kupiti putem internet prodavnice.Takvi proizvodi  su samo informativni i moguće ih je kupiti isključivo kao pravno lice u prostorijama naše firme.

Načini plaćanja

Pouzećem za fizička i pravna lica posredstvom kurirske službe prilikom preuzimanja robe

Bankovnim prenosom-isključivo za pravna lica(fizičkim licima nije dozvoljeno plaćanje unapred)

Dostava

Dostava se vrši putem kurirske službe Bex ili Post Express.Bex je automatski ponuđen ukoliko želite da Vam se izvrši dostava Post Express kurirskom službom to naglasite u komentaru o vašoj porudžbini.Napomena Post Express ne vrši dostavu za pravna lica gde je opcija plaćanja robe stavljena u gotovini(pošiljka sa otkupom) .Ukoliko želite drugom kurirskom službom da pošaljemo moguće je za robu uplaćenu po predračunu i obavezno to naglasite.Proizvod će Vam biti isporučen u roku od 2-3 radna dana od potvrde prudžbine.Za hitne isporuke možete nam uputiti zahtev na mejl office@bravogastro.rs i ukoliko budemo u mogućnosti uz prethodnu potvrdu na vaš mejl poslaćemo robu istog dana.Cena dostave se posebno plaća i pada na teret kupca.Cene dostave  su informativne i mogu da variraju +-10% .Za eventualno kašnjenje dostave ne snosimo odgovornost.Prilikom prijema robe obavezno pregledajte paket i ukoliko posumljate da je pakovanje oštećeno odmah prijavite kuriru ukoliko se ispostavi da je roba oštećena uputite zahtev Bex-u na mejl reklamacije@bex.rs .Post express obavestite na telefon 0800 100 808 kako bi sačinili zapisnik o oštećenju i odmah nas obavestite na office@bravogastro.rs Za lomljive proizvode kao što su čaše-staklo,porcelan,tanjiri,kamene ploče ne snosimo odgovornost.

Radno vreme internet prodavnice

Internet prodavnica radi od 0-24 h,7 dana u nedelji

Opis proizvoda

Bravo Gastro se trudi da svi podaci o proizvodima budu što precizniji, ali ne možemo da garantujemo da su bez grešaka.

Product added to compare.

Bravogastro.co.rs koristi kolačiće isključivo sa ciljem poboljšanja korisničkog iskustva.