%product-name%%separator%%shop-name%%separator%%brand%%separator%%description%
Lopata za picu perforirana 50 cm
%product-name%%separator%%shop-name%%separator%%brand%%separator%%description%
Lopata za picu perforirana 50 cm

Lopata za picu perforirana 50 cm

1703
11.400,00 RSD
Sa PDV-om

Inovativna aluminijumska lopata za picu, prečnika 50 cm, savršena je za svaku piceriju. Ova lopata omogućava lako ubacivanje pice u pica peć, a pritom višak brašna ostaje na stolu.Lopata za picu je dizajnirana s otvorima koji omogućavaju da višak brašna prolazi kroz nju i ostaje na stolu. Na taj način, brašno ne završava u peći i ne izgori, što značajno poboljšava ukus pice. Savršena za sve picerije koje žele da unaprede kvalitet svojih proizvoda!

Sa izuzetno malom težinom od svega 1350 g, lopata je izuzetno praktična za korišćenje, a njena ukupna dužina sa drškom iznosi 142 cm, što omogućava lako manevrisanje., a po dogovoru dužina drške na pizza lopati može da se uradi na meru

Kvalitetna izrada osigurava dugotrajnost, dok lagana konstrukcija doprinosi brzoj i efikasnoj usluzi. Ovaj pribor za picerije je neophodan za sve koji žele da podignu nivo usluge i užitka u pripremi pica. Brza isporuka garantuje da ćete uskoro uživati u svim prednostima ove praktične lopate!

Dužina drške: 85 cm

Materijal izrade: aluminijum

Proizvođač: Bravo Gastro

Zemlja porekla: Srbija

 

Perforirana lopata za picu je manje težine od klasičnih lopata. Pažljivo odabran raspored otvora u limu daje potrebnu čvrstinu i ne umanjuje njenu trajnost u odnosu na klasične lopate. Perforirane lopate imaju više prednosti, a neke od njih su smanjeno trenje na podlogu ispod, oslobađanje viška brašna i sprečavanje da se ne zalepi za picu i izgori.

TIP PROIZVODA
Lopate perforirane
DIMENZIJE
dužina drške 85 cm
NAMENA
ZA PICERIJE
No reviews

Možda vam se dakođe svidi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Product added to compare.

Bravogastro.co.rs koristi kolačiće isključivo sa ciljem poboljšanja korisničkog iskustva.